CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Friday, August 5, 2011

fever on 1st ramadhan...


as i guess, 1st ramadham msti dia demam...dkt 6 tahun aku kenal dia...mostly 1st ramadhan itu lah yang dia akan alami..dulu...time ada Arwah..Arwah yang bagi dia makan ubat..but now?? embah la kot..hurmmmm.....time 1st ramdhan tu mmg tergerak nak tanya..dia sihat ke tak?? ade demam ke tak..but..i cant!! I cant be close with him anymore..i just can look him from here...hope u ok...
risau gak..teringin nak jadi nurse dia lagi..tapi...ingat Wanie...he's not yours!!! pray for him...hepi always..take care..n get well soon...
Get Well soon!! n hepi Fasting...

hurmm...saya pon nak dmm..ri isnin ritu tak larat sgt..masak tuk buka tu pon..lemah aje..p bndar n bazar..sampai ckp kt mak.."mak,kakak taknak pusing 1bazar..tak larat" "mak..pas p jakel n rejinah kita balik au"..
dan cam y Wanie cakap Selasa ritu badmood jerk..rasa pns dan tak selesa..huhu...pastu batuk2..bgun bdan berpeluh2...nie batuk..skit pale..huuu...doakan Wanie juga...Wanie takmo mam ubt!! bnci2.............doakan Wanie au! Lebiiuuu...Sarangheo..


pixca lemah..:(

4 comments:

  1. Salam kenal, singgah dan follow sini.jemput ke belog saya ada contest ramadhan , jemput join sama ye..

    ReplyDelete